Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

L'INSTITUT MONTSERRAT CONEIX ETIÒPIA amb ECOVIAJEROS a TRAVÉS d'un PROGRAMA de RÀDIO

Dilluns 19 Març 2012


Etiòpia és el destí que ens van descobrir Ecoviajeros de la mà del Ferran Gallart i el Joan Riera. Va ser en el programa que van preparar els alumnes de l’Institut Montserrat de Barcelona i en el que van anar desgranant els detalls de la història, la cultura i les diverses realitats d’aquest país africà. Proposant-nos una forma de viatjar sostenible i respectuosa amb l’entorn que ens apropava a la realitat dels etíops el programa radiofònic es va enregistrar el 9 de gener.


En el viatge ens va acompanyar el Ferran Guallar, president i fundador de l’Institut Jane Goodall a Espanya, que, a la vegada, i vinculat a l’institut, va crear Ecoviajeros: “Ecoviajeros és l’eina per fomentar el turisme responsable, fomentem aquests destins perquè la gent hi viatgi però que hi viatgi d’una forma responsable i així s’ajudi al manteniment a llarg termini d’aquests projectes de conservació”, explicava en el programa. Amb ell, també ens acompanyava el Joan Riera, gran coneixedor de l’Àfrica en general i viatger a Etiòpia seguint la filosofia d’Ecoviajeros. Per ell “el turisme serà responsable o no serà” ja que considera que “la gent que vulgui realment conèixer, tenir vivències i créixer personalment, haurà de fer les coses d’una forma diferent. I ja ho està fent!”. 

Escolta'l!Podeu veure totes les fotos 

aquí! 


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo