Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu
Nexes i Dunia la Vie inauguren l’exposició fotogràfica: "Càmeres del món: un dia de la meva vida. La mirada dels joves de Burkina Faso a través de les seves històries visuals" al Mercat de la Barceloneta el 23 de setembre a les 18.30h.  "Càmeres del Món" és un projecte promogut per aquestes dues associacions juntament amb l’empresa Fotoprix, que ofereix a un grup de joves d’un barri de Burkina Faso (Àfrica) l’oportunitat de participar en un procés d'empoderament personal i de creació d’històries visuals amb les quals puguin donar veu a la seva realitat al món.

L’exposició es podrà visitar al Mercat de la Barceloneta des del 23 de setembre fins al 7 d’octubre.
Data: 23/10/2011
Duració: 2 Setmanes 
Localització: Mercat de la Barceloneta
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Després d’una acció durant el nadal de 2010 de recollida i reutilització de càmeres digitals usades a les botigues que Fotoprix gestiona a Espanya, s’ha realitzat durant el febrer 2011 un curs de fotografia social per a un grup de 30 joves del districte XIX de Ouagadougou i del proper poble de Ténado.
La narració fotogràfica realitzada pels joves de Burkina s’ha transformat ara en una exposició, els temes de la qual han estat escollits per ells mateixos: l’aigua, el menjar, la perruqueria, el medi ambient, el treball. Aquesta exposició és una finestra perquè aquests joves fotògrafs puguin explicar al món, amb imatges i paraules, les seves vides i la seva visió sobre la seva realitat.

 


Nexes és una entitat que treballa a la comunitat local i a altres països del món per afavorir l’aprenentatge intercultural, la participació activa i una transformació social que veu en la diversitat un recurs enriquidor. L'objectiu principal és el de promoure el diàleg i l’intercanvi entre les cultures, treballar a favor de la pau, la cooperació transnacional, la inclusió social i la participació activa dels joves en la construcció de la nostra societat. Si vols consultar els seus àmbits de treball i les estades que organitzen pots consultar la fitxa de Nexes.

Per a més informació sobre el projecte clica aquí. 

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo