Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

RAI - Recursos d'Animació Intercultural organitza un intercanvi a Atenes per a buscar sobre els rols dels dos gèneres en la historia dels nostres països.

Cultura costums, hàbits, el paper de la dona, el paper de l'home, els estereotips i els prejudicis a la societat. L'avui en dia de les realitats dels dos països. Com els joves poden millorar les relacions entre els dos sexes. El paper dels joves en les qüestions de gènere en l'àmbit europeu, a partir de les seves societats.
 

La organització d'acollida és "Balkan AMFIKTIONIA - ASSOCIACIÓ DE JOVES Balkan", organització no governamental sense ànim de lucre que es troba a Atenes, Grècia. Té com a principal objectiu la creació i promoció del desenvolupament de relacions de confiança i comunicació, la cooperació, els bon veïnatge i la coexistència pacífica entre els joves de Grècia, que s'inspira en la idea d'aproximació dels Balcans i dels joves tant dels Balcans, com de qualsevol altre país del món, que comparteixen idees i visions.

L'intercanvi va dirigit a joves d'entre 18 i 25 anys que estiguin interessats en tractar el tema del gènere. Si vols més informació pots posar-te en contacte entrant a www.pangea.org/rai, trucant al 93 512 28 43 o enviant un correu a rai-internacional@pangea.org
Més sobre...: atenes , rai , genere , cultura , intercanvi , grecia , balcans

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo