Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

SODEPAU presenta a Figueres, el proper dimarts 10 de juny a les 19h les estades solidàries que es faran els mesos de juny, juliol i agost a Marroc, Palestina i Kurdistan. L'acte es farà a la Biblioteca Fages de Climent.
Data: 10/06/2008
Hora: 19 : 00

A Marroc s'organitzen diferents viatges, un per a poder participar en el 14è Festival Internacional de Músiques Sacres del Món, que es realitzarà a la ciutat de FEZ entre el 6 i el 14 de juny. Un altre per a conèixer el Marroc Rural, que són estades en comunitats rurals de l’Atlas i Essauira per a conèixer els projectes de cooperatives femenines de la zona. I les Estades en comunitats berebers de l’Atlas - Regió de L’Alt Haouz: Ouled M’Taa (Amizmiz).

L'estada a Kurdistan, la cara oculta de Turquia, és per a afavorir al màxim el contacte directe amb les poblacions visitades (Van, Dyarbakir, Nemrut, Tunceli, Mardin (frontera amb Siria), per arribar a comprendre millor aquesta cultura mil·lenària que és la Kurda, convivint amb la població.

El viatge Palestina Més a Prop és per a apropar-nos a la situació que viu el poble palestí, a les entitats que treballen a Palestina i als llocs històrics.
Més sobre...: sodepau , estades , marroc , palestina , kurdistan , estiu

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo