Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

Justícia i Pau de Girona (JiP) i l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de Girona (UdG) impulsen una nova edició del Campus per la Pau, que se celebrarà a Girona els dies 9, 10 i 11 de juliol. Els tres eixos temàtics d'enguany entorn els quals giraran una quinzena de ponències i taules rodones són: la visió panoràmica dels conflictes internacionals, com es prepara la guerra i com es construeix la pau

 

D'entre les ponències, en destaquem una sobre el conflicte a Orient Pròxim a càrrec del professor de Relacions Internacionals de la London School of Economics, Fred Halliday, o la que oferirà el president del Consell d'Europa, Lluís Maria de Puig, sobre la pau i defensa davant la guerra. Entre d'altres qüestions, a les taules de diàleg que inclourà el campus, es parlarà de camins alternatius per construir la pau, de l'OTAN i el militarisme a Europa, de la guerra a l'Àfrica subsahariana o del paper de les dones en la guerra. Dins dels actes inclosos en el Campus, hi haurà la presentació del llibre "Mujeres en pie de paz", de Carmen Magallón.

Com l'any passat, totes les activitats es faran a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG. Per participar-hi cal inscriure's abans del 30 de juny a l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG. El preu de les inscripcions a les jornades és de 30 euros. Els alumnes de la UdG poden obtenir 2 crèdits de lliure elecció.

El Campus per la Pau vol consolidar-se com un espai de reflexió entorn els temes de pau. Amb aquestes jornades molt centrades en els conflictes internacionals, es vol compartir diversos punts de vista sobre les actuacions militars al món i obrir la reflexió sobre els esforços que fa la societat per construir la pau.


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo