Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

RAI – Recursos d'Animació Intercultural obre les preinscripcions de l'estada a El Salvador que tindrà lloc de l'1 al 20 de novembre del 2009. Durant el projecte "El Salvador: Experiències organitzatives populars", el grup participant tindrà l'oportunitat de conèixer la realitat salvadorenca, des d'una perspectiva actual de canvi polític, en el què després de 20 anys de la dreta (ARENA), arriba al govern el Frente Farabundo Martí para la Liberación Nacional (FMLN).

Per analitzar el context d'aquest canvi històric és necessari conèixer i analitzar la realitat històrica d'El Salvador (amb una guerra civil recent que va tenir lloc entre 1981 i 1992), una realitat econòmica marcada per les relacions comercials (impacte dels tractats de lliure comerç ) i una anàlisi de la relació entre El Salvador i la cooperació internacional.
Data: 01/11/2009
Contacte: Naroa Gómez
Telèfon: (+34) 93 - 5122843
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

A més de poder conèixer de primera mà aquesta realitat, també s'aprofundirà en les experiències organitzatives populars, en àmbits com l'econòmic (cooperatives), educatiu (capacitació, sensibilització i formació popular), social (recuperació memòria històrica), i l'emergència i necessitat de noves estructures organitzatives dirigides a crear mecanismes d'incidència política des de grups de joves.


Perfil dels participants:

Joves d'entre 22 a 30 anys amb inquietud, capacitat d'anàlisi crítica, capacitat d'adaptació i sensibilitat a altres realitats. És important que siguin persones motivades i amb ganes d'implicar-se en el desenvolupament del projecte (fase de preparació i formació prèvia, en el desenvolupament del projecte a El Salvador i posteriorment en la tasca de compartir i difondre la seva experiència i les problemàtiques conegudes).


Podeu realitzar la preinscripció, i es realitzarà una reunió informativa amb les persones interessades.

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo