Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

Un any més, s'obre la convocatòria del programa Vacances Solidàries de Solidaritat Internacional. Guatemala, Perú, Bolívia, Equador i els campaments sahrauís són les destinacions escollides per aquesta edició, en la qual podran participar totes les persones interessades a conèixer altres realitats.

El Programa Vacances Solidàries de Solidaritat Internacional ofereix una oportunitat de conèixer de primera mà un projecte de cooperació al desenvolupament en un país on treballa l'ONG. Des de 1999, gairebé mil persones han participat en aquest programa. El principal objectiu és sensibilitzar a persones de la societat en general, i en especial aquells interessats en la cooperació al desenvolupament, sobre la realitat que es viu en altres països, així com facilitar una millor comprensió de les causes de la desigualtat i les seves possibles solucions.
Data: 31/05/2010
Contacte: Sandra Victoria
Telèfon: (+34) 91 598 62 90
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Des de fa 11 anys a través d'aquest programa els voluntaris i voluntàries col.laboren durant la seva estada (de 3 a 4 setmanes) en activitats de projectes de cooperació en marxa, amb el propòsit de conèixer, treballar i intercanviar amb les comunitats que estan treballant per la construcció del seu propi desenvolupament.

Els diferents destinacions i projectes es defineixen en funció de l'execució dels diferents projectes de cooperació que Solidaritat Internacional estigui desenvolupant en aquell moment, per tal raó el Programa de Vacances Solidàries respon a les possibilitats reals que cada any hi ha a cada país i projecte, tals com a condicions de seguretat, salubritat, transport, habitació, així com la possibilitat de participar en activitats del projecte. Un cop allà, els i les cooperants de Solidaritat Internacional, juntament amb el personal de les ONG locals amb les que treballem a cada país, coordinen l'estada dels voluntaris.

A través d'aquesta experiència, que no deixa indiferent a ningú, es busca un compromís amb el canvi social; així a la seva tornada la gran majoria s'involucren en accions de voluntariat orientat a la promoció de valors i actituds per aconseguir condicions d'igualtat per a tots , basant-se en criteris de justícia, pau, equitat, democràcia, participació i solidaritat.

Visita:
http://www.solidaridad.org/Vacaciones_Solidarias__Programa_de_Voluntariado_Internacional.htm


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo