Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu

El I Concurs vídeo-fotogràfic Cooperació en Moviment, organitzat per SICOM (Solidaritat i Comunicació), pretén donar a conèixer el treball de les ONG’s de la província de Barcelona, quins són els seus projectes i quins són els resultats dels seus treballs. Un altre dels objectius és mostrar les activitats i la tasca que les administracions locals duen a terme i fomenten juntament amb les associacions en el marc de la cooperació internacional.

El foment de la Pau, les relacions Nord-Sud, la defensa del Medi Ambient i dels Drets Humans, l’aproximació a la realitat social cultural i econòmica dels països del Sud i l'equitat de gènere seran valorats com a eixos temàtics prioritaris per l’organització. El termini de presentació de les obres finalitza el 16 de desembre.
Data: 18/12/2010
Hora: 18 : 42
Contacte: concurs@sicom.cat
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

SICOM, Solidaritat i Comunicació, que organitza el concurs Cooperació en moviment junt amb la Diputació de Barcelona, és una associació sense ànim de lucre que treballa des de 1995 per descobrir i fer visibles al conjunt de la societat totes les claus que determinaran el futur del planeta. Al mateix temps pretén fomentar el debat democràtic sobre aquestes claus i decidir quines són les millors accions que cal emprendre per a donar-los la resposta adequada. SICOM divulga informacions sobre els països pobres o en conflicte i sobre les activitats dutes a terme per les organitzacions no governamentals de desenvolupament i les branques de l’administració pública corresponents.

Per a conèixer les bases del concurs visita la plana web de Cooperació en Moviment.Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo