Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu
La cita catalana amb la filmografia àrab arriba al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. La Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya projectarà del 15 al 19 de desembre una selecció de nou pel·lícules, entre llargmetratges de ficció i documentals, procedents d’Algèria, Líban, Marroc, Tunísia i Palestina, i amb la possibilitat de conversar directament amb alguns dels seus cineastes més destacats. La mostra està organitzada per l’ONG Sodepau i el Cinebaix (amb la col·laboració del prestigiós Festival de Beirut “Ayam Beirut Al Cinema’iya”) i vol afavorir un intercanvi professional i cultural entre cineastes, a la vegada que trencar els tòpics sobre el món àrab.

Data: 21/12/2010
Hora: 18 : 20
Localització: C. Joan Batllori, 21 08980 Sant Feliu de Llobregat
Contacte: Diego Pietrobono
Telèfon: 933010171
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Algèria serà el país convidat a mostrar a Sant Feliu el millor de la seva recent filmografia. La selecció inclou dos títols de ficció, Harragas (2009, Merzak Allaouache) i Dernier maquis (2008, Rabah Ameur-Zaïmeche) a més de dos documentals, Lettre à ma soeur (2008, Habiba Djahnine) i Frantz Fanon. Memoire d’asile (2002, Abdenour Zahzah). Els realitzadors algerians Rabah Ameur Zaïmeche i Habiba Djahnine i l’actor Samir el Hakim visitaran la mostra.

Enguany, la inauguració de la IV Mostra el 15 de desembre anirà acompanyada de la presentació del Memorial Virtual dels desapareguts d'Algèria i de la taula rodona "Cinema i memòria històrica", amb Habiba Djahnine, realitzadora, i Alberto Bougleux, realitzador i coordinador d’aquest memorial virtual. La projecció del documental Cançó per Amine, d’Alberto Boubleux clourà la jornada inaugural.

cartell IV MostraPer a més informació:
   -
Programació de la mostra
   -
Material gràfic i audiovisual


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo