Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titols i resum a tot arreu
La 2a Edició del Seminari “Drets Humans, una visió pràctica: el cas Colòmbia”, coordinat per la Comissió de Cultura de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, planteja dissenyar un espai de coneixement del marc internacional de protecció dels Drets Humans. Per això, lluny de reproduir el contingut que del tema puguin oferir assignatures ja presents a l’actual Pla d’Estudis, es suggereix el recurs a l’estudi d’un cas concret com és la situació dels Drets Humans a la República de Colòmbia.


Data: 11/03/2011
Hora: 11 : 48
Duració: 5 Setmanes 
Localització: Universitat de Barcelona Av. Diagonal 684 - 08034
Contacte: Rafael Merino
Telèfon: 934.029.055
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Els destinataris del seminari són estudiants de la Universitat de Barcelona i membres d'organitzacions de defensa dels Drets Humans, l'assistència és gratuïta. La temàtica del seminari es basa en quatre blocs: Drets Humans:marc regulador internacional; jurisdicció: jurisdicció competent i eficàcia de les resolucions judicials; enjudiciament dels actes de violació dels Drets Humans: mancances que planteja l’actual sistema d’accés a la justícia; i el conflicte terra-territori: fruit dels nombrosos conflictes que l’ús i ocupació del territori genera s’analitzarà la relació existent amb els Drets Humans.

La primera sessió serà l'11 de març i comptarà amb Jaume Saura, professor de la Universitat de Barcelona i president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC); I amb en Xavier Cutillas; president de l'Associació Catalana per la Pau (ACP), qui parlarà de la defensa i recerca de l’aplicació del dret internacional humanitari com a compromís de les organitzacions internacionals, per a la resolució del conflicte colombià i les activitats de voluntaritat d’International Action for Peace (IAP).
Les sessions es realitzaran en 5 divendres (l'11, el 18, i el 25 de març; i l'1 i 8 d'abril) de 16 a 19 hores al Seminari núm.1 de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.
És necessària la inscripció prèvia (via e-mail o telèfon del departament) a l’atenció de Rafael Merino.

Per a consultar el programa de cada sessió clica aquí.

Més sobre...: ub , acp , colòmbia , comissió , cultura , pla , estudis , crèdits , seminari

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo