Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


FORMULARI d'INSCRIPCIÓ

L'Associació COMSOC - Comunicació Social, amb el suport de la Diputació de Barcelona, proposa als alumnes de segon cicle de Secundària i de Batxillerat de la província de Barcelona que, en el primer trimestre del curs escolar 2012/13, els seus joves es converteixin en autèntics periodistes radiofònics que preparen i executen un programa dedicat en exclusiva al Turisme responsable de les Organitzacions No Lucratives (ONL). És a dir, que emulin el què COMSOC porta fent durant cinc anys a Ràdio L'Hospitalet: el Món Obert d'estiu. Un programa de ràdio que permet conèxer significativament entitats locals, viatgers responsables, i realitats socials dels pobles de la Terra.

Gràcies per voler participar en la iniciativa "L'Institut viatja!" i conèixer món amb el Turisme responsable. El pas previ per construir l'avió radiofònic d'ús comunitari a la vostra aula és omplir el següent formulari. Rebreu un correu electrònic confirmant la correcta inscripció.


Informació personal:

Informació complementària:


Gràcies per voler participar en una iniciativa transformadora!

Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@coneixmon.org, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Diputació 296, baixos, 08009 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo