Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

COLÒMBIA, el DIVUITÈ DESTÍ del CONEIX MÓN de RÀDIO 4

Diumenge 15 Febrer 2009La setmana del 2 de febrer en el “Coneix Món” de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, vam apropar-nos al poble colombià. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Colòmbia i l'Associació Catalana per la Pau.

Vam viatjar amb les paraules de Covadonga Chaverri, brigadista internacional, fins a la realitat dels camperols colombians que sota acusacions falses de pertànyer a la guerrilla pateixen el risc de ser expulsats de les seves terres, terres codiciades per les multinacionals.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Colòmbia.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo