Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

ESPANYA, el QUART destí del CONEIX MÓN '11 de RÀDIO L'H

Dilluns 25 Juliol 2011

El dijous 21 de juliol, al Coneix Món '11 de Ràdio l'Hospitalet, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, ens acostem cap a Marinaleda. Els anteriors destins aquesta temporada han estat Dominicana, Índia i Palestina.

Amb la Jennifer Ortega, que va anar de brigades de solidaritat a la Setmana per la Pau a Marinaleda, ens n'adonem com un altre tipus d'organització social i municipal és possible. L'Helena Altés, membre del Moviment de Brigadistes, ens presenta l'organització i les activitats que duen a terme.

Per a escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotografies entra a Espanya.Laia Sans i Ballart
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo