Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

SETEM OBRE LES INSCRIPCIONS PER ALS CAMPS SOLIDARIS

Dissabte 19 Gener 2008


Si tens ganes de conèixer la realitat d’un país del Sud i viure una experiència solidària ja pots inscriure’t en algun camp de treball per a aquest estiu. SETEM tancarà les inscripcions el 15 de febrer.

SETEM ja prepara els camps de treball 2008 que es realitzaran durant el juliol, agost i setembre. Aquesta entitat ofereix camps solidaris a 16 països diferents d'Amèrica llatina, Àfrica i Àsia.


Camerún, Marroc, Senegal, Índia, Filipines, El Salvador, Brasil, Argentina, Bolívia i Guatemala són algunes de les destinacions que et proposa conèixer Setem. L’objectiu d’aquests camps solidaris és oferir un cicle de formació i sensibilització per a la solidaritat internacional i conèixer la realitat d’un país del Sud de primera mà.

Els CAMPS DE SOLIDARITAT són un cicle de formació i sensibilització que tenen una durada de nou mesos i es divideixen en tres etapes: preparació, viatge i difusió. Del mes d’abril a juny es realitzen sessions formatives i preparatòries sobre el projecte que es durà a terme, el lloc, el país i aspectes logístic. El viatge al país de destinació es farà al juliol, l’agost i el setembre i finalment es faran tres mesos més de sensibilització i difusió de l’experiència.

Per poder participar en algun dels 31 camps solidaris de SETEM cal ser major de 21 anys i assistir a una de les sessions informatives prèvies que es realitzen els mesos de gener i febrer.

A la pàgina web de SETEM tens les inscripcions dels camps solidaris, el calendari de les sessions informatives i les destinacions.

Més sobre...: setem , viatges , camps , solidaritat , rutes , solidaries , africa , america , asia
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo