Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LES ESTADES SOLIDÀRIES DE COOPERACCIÓ

Divendres 15 Febrer 2008


L’ONG pel desenvolupament Cooperacció ha obert la convocatòria per a seleccionar les persones interessades en conèixer la realitat d'alguns dels països del Sud amb els què treballa, El Salvador, Nicaragua, Guatemala i Marroc. 

La xerrada informativa serà el divendres 15 de febrer a les 19 hores a la seu de Cooperacció.


ESTADES SOLIDÀRIES 2008


Les estades solidàries de Cooperacció permeten veure com treballen i s'organitzen les ONGs dels respectius països, conviure amb les persones beneficiàries dels projectes que s’estan duent a terme, tot intercanviant experiències professionals, formatives i humanes.

- ESTADES
Les Estades es fan en alguns dels països on treballa Cooperacció: El Salvador, Nicaragua, Guatemala i Marroc durant els mesos de juliol i agost i tenen una durada aproximada d'un mes. S' organitzen en grups petits (6 persones com a màxim) que s’allotgen en famílies, locals comunitaris o albergs. El viatge, l’assegurança i la resta de despeses van a càrrec de cada participant (pressupost orientatiu entre 1.000 i 1.800 euros segons el país, vol inclòs).

- SELECCIÓ
Aquelles persones interessades es poden adreçar a Cooperacció. (estades@cooperaccio.org o trucant al 933183425). Les entrevistes personals es realitzaran fins a finals d’abril a la seu de Cooperacció.

- FORMACIÓ
Les persones seleccionades hauran de participar a les reunions preparatòries i al curs de formació que organitza Cooperacció.

- SENSIBILITZACIÓ i PARTICIPACIÓ
A la tornada cada grup farà una valoració de l'Estada, amb el lliurament d'una memòria, i difondrà la realitat del Sud en el Nord.

- REQUISITS
Actitud oberta i flexible i amb capacitat d'adaptació a les activitats en grup. Cal que s’acceptin els compromisos amb Cooperacció, referents a les etapes de la Formació, l’Estada i la Sensibilització.

· MÉS INFORMACIÓ
Seu de CooperAcció: c/ Sant Honorat, 7. Barcelona (al costat de la Plaça Sant Jaume)
Telf. 93 318 34 25 / estades@cooperaccio.org
www.cooperacció.org

Mariona Soler
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo