Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

BRIGADES de SOLIDARITAT a AMÈRICA LLATINA 2008

Dissabte 5 Abril 2008


Aquest dissabte 5 d'abril a les 11h, la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalana per la Pau organitzen una xerrada al local d’aquest sindicat a Barcelona (c. Via Laietana, 16), en la qual presentarà les brigades de solidaritat 2008.

Les activitats d’aquests brigades es desenvoluparan a Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Panamà, Colòmbia, Veneçuela i Paraguai. A través d’aquesta iniciativa, es pretén formar i sensibilitzar dels problemes que afecten els pobles del Sud i fer més propera l’experiència de les organitzacions socials i sindicals que treballen pel canvi social.


Les activitats de les brigades inclouen tres fases: formació, estada i valoració. Durant l’estada, el treball dels brigadistes se centra, d’una banda, en el coneixement de la realitat de la zona mitjançant entrevistes i trobades i, de l’altra, en la participació en els projectes que s’estiguin executant.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo