Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

NEIX la TAULA d'ONG de CATALUNYA per la PAU, els DDHH i el DESENVOLUPAMENT

Dimecres 23 Abril 2008


Després d’anys d’acostament i d’assajar diferents fòrmules de treball comú, s’ha posat en marxa la TOC - Taula d’ONG de Catalunya per la Pau, els Drets Humans i Desenvolupament, integrada per les federacions i coordinadores territorials.

La nova plataforma representa unes 250 ONG, aproximadament, de l’àmbit solidari del nostre país. Entre d’altres objectius, la TOC pretén crear sinèrgies entre les ONG i millorar la seva capacitat d’influència davant les administracions públiques.


Dialogar, intercanviar i consensuar una sola veu per aconseguir una major influència. Aquesta serà una de les prioritats de la TOC integrada per la Coordinadora d’ONG i Altres Moviments Solidaris de Lleida, la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, la Coordinadora d’ONG pel Desenvolupament, la defensa dels Drets Humans i la Pau de Tarragona, la Federació Catalana d’ONG pel Desenvolupament, la Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans i la Federació Catalana d’ONG per la Pau.

De moment, la Taula d’ONG de Catalunya ja ha iniciat negociacions amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) per tenir representació als Consells consultius de Cooperació i al de Foment de la Pau. El rebuig unànime dels crèdits retornables com a instrument de cooperació al desenvolupament que vol posar en marxa l’ACCD ha estat un dels primers posicionaments conjunts de les ONG catalanes de la TOC.

Comarques gironines, 4 d’abril de 2008

___________________________________________
Més informació per a la premsa, amb Gemma Valeri 636 319 202

Més sobre...: toc , ong , taula , desenvolupament , drets , humans , pau , catalunya
Sònia Cervià i Vidal
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo