Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

PESC@.NET, el PORTAL CRÍTIC de la PESCA

Divendres 23 Maig 2008En el marc de la campanya "No et mengis el món" iniciada conjuntament l'any 2005 per Veterinaris Sense Fronteres, la Xarxa de Consum Solidari, i l´Observatori del Deute en la Globalització, s'ha creat el portal "Pesc@, el portal crític de la pesca espanyola" (www.pescarroba.net).

L'objectiu d'aquest portal és difondre informació sobre l'actuació dels actors espanyols pesquers en tot el món i l'impacte que generen les seves activitats. Es tracta d'un projecte compartit d'intercanvi d'informació per part de persones i entitats que pensen que des d'Espanya ha d'impulsar-se un canvi en el model de pesca cap a models més sostenibles i en el marc de la sobirania alimentària.

Més sobre...: pesca@ , pesca , campanya , no et mengis el mon , portal , web
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo