Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

REPORTATGE: JORNADA NACIONAL de LLUITA al BRASIL

Dijous 19 Juny 2008


Durant la setmana passada, militants de diverses organitzacions socials van protagonitzar en tot el Brasil, diverses protestes, tant al camp com a la ciutat. Tancament de carreteres, estacions de tren, ocupacions d’hidroelèctriques i empreses d’energia elèctrica fan part de la Jornada Nacional i de Lluita organitzada per la Via Campesina i l’Assembleia Popular.

Segons els propis moviments, les accions tenen com a objectiu denunciar els problemes causats per grans empreses, especialment les estrangeres, beneficiades pel model d’agronegoci i per l’economia neoliberal.

ESCOLTA el REPORTATGE sobre la Jornada de mobilitzacions al Brasil


Per entendre millor les raons de la Jornada escoltem a Micilene Gorete, integrant de Via Campesina, i Frederico Santana, membre de l’Assamblea Popular. Entre diverses qüestions ells destaquen els objectius de les protestes contra l’expansió de la canya de sucre i l’eucaliptus i les manifestacions contra la transposició del Riu Sao Francisco.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo