Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

VÍDEO: TU CONEIXES la TARIFA SOCIAL? (BRASIL)

Dijous 14 Agost 2008


El vídeo produït per la Brigada Audiovisual de Via Campesina mostra com l’actual model energètic imposa altíssimes tarifes per a la població i com és possible organitzar-se per fer valer drets moltes vegades desconeguts, com el dret a la Tarifa social. Assisteix al vídeo “O preço da luz é um roubo!


L’actual model energètic del Brasil imposa altíssimes tarifes que ha de pagar la ciutadania, expulsa treballadors de les seves comunitats i agredeix el medi ambient. És el tema d’aquesta producció. El vídeo mostra com aquest model afavoreix a les grans empreses en detriment del poble brasiler i com el dret a la Tarifa social encara és desconegut per la gran part de la població.


O preço da luz é um roubo!
http://www.youtube.com/watch?v=L8VEXRaZ3pk


* Notícia publicada el dimecres 13 d'agost del 2008 pel Moviment Sense Terra del Brasil (MST) www.mst.org.br

Més sobre...: via campesina , video , energia , preu , brasil , brazil
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo