Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

La NOVA RÀDIO.4 amb el "CONEIX MÓN"

Dilluns 15 Setembre 2008


Ràdio.4, l’emissora degana en català, renova la seva programació aquesta temporada amb la intenció d’arribar als ciutadans que busquen una oferta de ràdio diferent, una programació no convencional que els doni respostes a les seves inquietuds en el terreny del medi ambient, la salut, el benestar, les desigualtats socials, la cultura i la integració dels nouvinguts.

Amb l'espai “Coneix Món” a Ràdio 4 que s'emetrà de dilluns a divendres després de l'informatiu de les 12h, Damià Caro (membre de COMSOC – Comunicació Social) et convidarà a practicar el turisme responsable de la mà de les persones que s'han apuntat a les propostes de les entitats que lluiten per la transformació social.


Una programació que aposta per un canvi en la forma. Ràdio.4 s’estructura així en un format modular. De dilluns a divendres la programació es divideix en 4 grans blocs. Al matí es manté el programa “Matí a 4 Bandes“ amb Toni Marín , que des d’aquesta temporada serà el més consolidat de la ràdio en català. El programa “Cel Obert” tractarà en exclusiva la temàtica de la immigració. Una aposta d’oferta de radio pública que entre les 7 de la tarda i les 11 de la nit tractarà de fer arribar als nostres oients propostes per integrar als nous ciutadans.

La resta de la programació de dilluns a divendres s’estructura en tres edicions del que anomenem “La Ràdio dels Sentits” que a través d’una formula de microespais tractarà qüestions que preocupen als ciutadans.
 
El cap de setmana els protagonistes son els programes d’autor i els històrics.
 
Enguany el centre de RNE a Catalunya incrementa notablement la seva presència a la resta d’emissores del grup, tant a Rne.1 com a Rne.3 i també a Rádio Clásica. Els serveis informatius incrementen també, aquesta temporada, la seva oferta des de Ràdio.4 a Catalunya per Rne.1, Rne.5. La informació, juntament amb el suport a la cultura i l’aposta decidida per millorar el nostre entorn, constitueixen l’eix principal d’oferta pública de ràdio.
 
Es tracta d’una aposta que espera aconseguir el suport dels oients que poden tenir el convenciment que, la nostra, és clarament una oferta de ràdio pública sense concessions comercials.

*Montse Meliá, Directora RNE Catalunya

Ràdio.4 es pot escoltar per internet i a les freqüències següents:

Anoia 106.9 FM; Bages, Berguedà i Alt Penedès 103.8 FM; Barcelona 100.8 FM; Garraf 106.3 FM; Osona 104.7 FM; Cerdanya 90.8 FM; Costa Brava 98.2 FM; Garrotxa 106.6 FM; Girona 106.2 FM; Alta Ribagorça 104.9 FM; Seu d'Urgell 90.6 FM; Lleida 87.9 FM; Solsonès i Alt Urgell 93.7 FM; Vall d'Aran 93.3, 102.3 i 102.6 FM; Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre 90.7 FM; Tarragona 88.8 FM; Andorra 106.0 FM.

Més sobre...: podcast , coneix mon , radio , programa , radio 4
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo