Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

REPOR, CAMPANYA YASUNÍ OR VERD

Diumenge 9 Novembre 2008Anita Rivas, l'alcaldesa de la regió amazònica d'Orellana, a Equador, va compartir una estona amb nosaltres, per fer una crida a la societat catalana amb la finalitat de “Salvar el Parc Nacional Yasuní, deixant el petroli sota terra”.

El Parc Nacional Yasuní és conegut per la seva extraordinària i única biodiversitat, i ha rebut el reconeixement de la UNESCO per la seva importància ecològica i cultural. Yasuni és la llar de les últimes tribus en aïllament d'Equador: els Waorani i els Kichwa, entre d'altres. Al desembre del 2008, el Govern d'Equador decidirà si extraure o no el petroli sota el territori del Yasuní. Aquestes perforacions provocarien un impacte social i mediambiental irreversible, destruint la llar dels indígenes en aïllament i provocant-los, greus malalties o fins i tot la mort. La Campanya Yasuní Or Verd pretén que t'hi sumis i evitem que això passi.

Escolta el REPORTATGE sobre el Yasuní.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo