Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

REPOR sobre FRENADESO, el MOVIMENT SOCIAL de PANAMÀ

Divendres 5 Desembre 2008Panamà és el segon país amb més desigualtats econòmiques del continent americà superat tan sols per Brasil. Gran part de la població de Panamà està per sota del llindar de la pobresa. Davant d’aquest situació de precarietat social, l’oposició més forta al govern de Torrijos és el moviment social FRENADESO, que és un Front en Defensa dels Serveis Públics, que agrupa a organitzacions socials d’estudiants, treballadors i indígenes, de la qual la més important és el sindicat SUNTRACS (el Sindicat de la Construcció) amb més de 50 mil afiliats.

Tenim el privilegi de poder escoltar precisament al panameny Saul Mendez membre de la direcció nacional de Frenadeso i secretari general de Suntracs, justament en la setmana que Martín Torrijos -el president de Panamà- està de visita institucional a l'Estat espanyol.

Escolta el REPORTATGE sobre Panamà

Més sobre...: panama , suntracs , frenadeso , saul , mendez , movimiento
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo