Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

VENEÇUELA, el VINTINOVÈ DESTÍ del CONEIX MÓN de RÀDIO 4

Dilluns 4 Maig 2009La setmana del 27 d'abril al "Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble veneçolà. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Veneçuela i l'Associació Catalana per la Pau.

Conversem amb Núria Rodríguez i Aníbal Garzón que van compartir la seva experiència com brigadistes. Vam conèixer de la seva mà per exemple el barri 23 de gener, de la ciutat de Caracas. Tot un moviment social en lluita per a la construcció d'una societat justa.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Veneçuela.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo