Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

SOLIDARITAT des de LLEIDA a TOT el MÓN

Dimecres 21 Gener 2009


Estudiants de la Universitat de Lleida (UDL) podran realitzar a partir d'avui el projecte de final de carrera o les pràctiques de la titulació de forma solidària i amb intervencions al voltant del món.

L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UDL i la Fundació Lleida Solidària han signat un conveni perquè els estudiants d'Arquitectura Tècnica, Enginyeria Informàtica i Enginyeria Industrial puguin viatjar a zones desfavorides i materialitzar allí els seus projectes.


Les pràctiques podran desenvolupar-se en el marc de la construcció, rehabilitació o en suport a solucions en gestió informàtica. De moment, els alumnes podran ajudar en la restauració de les cases tradicionals de Sabici, a Bòsnia; en la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Sàhara Occidental, o en l'edificació d'un centre de discapacitats a Vila-sana, a Lleida.

Més sobre...: lleida , solidaria , fundacio , universitat , udl , mon
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo