Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

I FÒRUM MUNDIAL de PRODUCTORS de CULTIUS DECLARATS IL·LÍCITS

Divendres 27 Febrer 2009


Dissabte 31 de gener, són prop de les nou de la nit quan una vintena de productors de l'Amèrica Llatina es reuneixen en una avantsala per elegir un representant. Cadascun d'ells exposa els seus mèrits i les mans s'aixequen formant un embull que gairebé no deixa veure el bolivià Dionisio Hernández i a la colombiana Fabiola Piñacuela. Al voltant, desenes de persones s'amunteguen. Apareixen caps curiosos i expectants. Els aplaudiments brollen, la collita de tres dies de treball intens es recull a base d'abraçades.

Per primera vegada a la història els camperols dedicats al cultiu de la fulla de coca, el cascall i la marihuana s'havien reunit per compartir experiències i unir esforços. La seva intenció, molt clara: trencar estereotips i estigmatitzacions, reivindicar el seu treball, denunciar la situació d'assetjament de les seves comunitats i intentar que la seva veu sigui escoltada en els fòrums institucionals internacionals. Javier González, Júliz Volpe i Laura Pino ens parlen del Fòrum.

Escolta la ENTREVISTA sobre les conclusions del FMPCDI


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo