Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

ETIÒPIA, el VINTIQUATRÈ DESTÍ del CONEIX MÓN de RÀDIO 4

Dissabte 28 Març 2009La setmana del 16 de març al "Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble etíop. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Etiòpia i Pepe Rubianes.

Vam recordar a en Pepe Rubianes que ens va fer riure i reflexionar sobre les diferències Nord – Sud, les relacions socials que va viure a Etiòpia i va destacar la bellesa d'un somriure etíop i del treball voluntari.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Etiòpia.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo