Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

ESPERANZAH! WORLD MUSIC FESTIVAL

Divendres 26 Juny 2009El Festival Esperanzah! aterrarà al Prat de Llobregat durant el 26, 27 i 28 de juny per celebrar i promoure durant un cap de setmana la tolerància, el mestissatge cultural i el el compromís social a través de la música.

Esperanzah! World Music festival és un espai musical, amb grans grups i solistes caps de cartell, que ens delectaran durant tres dies consecutius de concerts, però és alhora un espai de mobilització social. És per aquesta raó que la part associativa de Esperanzah! és un dels eixos principals del Festival. Cada any entre les entitats participants es tria una temàtica de lluita per al festival que es va treballant durant els mesos previs: aquest any la temàtica és la sobirania alimentària. Ens en parla Claire Callegaro, tècnica de comunicació del Festival.

Escolta el REPORTATGE sobre el Festival Esperanzah!

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo