Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

ADÉU a “La RÀDIO DELS SENTITS” i al “CONEIX MÓN” de RÀDIO 4

Dissabte 4 Juliol 2009


Al mes de setembre del 2008 l'equip de COMSOC – Comunicació Social va formar part d'una nova i engrescadora etapa de Ràdio 4. L'emissora degana en català apostava per una programació que sota el nom “La Ràdio del Sentits” compartia amb els oients continguts relacionats amb la banca ètica, el comerç just, les músiques del món, la pedagogia de la convivència, els nouvinguts, la cooperació i la solidaritat, és a dir, tot un seguit d'iniciatives que procuraven transmetre una vibració positiva i amb valors ètics en un context difícil per la humanitat i el mateix planeta Terra.

Des del “Coneix Món”, l'espai del turisme responsable de les organitzacions no lucratives (ONL), cada setmana hem viatjat a un país diferent de la mà dels viatgers sostenibles i cada dia hem anat tranquil·lament descobrint les diverses cares del poble de la Terra a visitar. Hem tingut el goig d'apropar-nos a 37 pobles diferents, amb la companyia de 22 entitats i 58 viatgers radiofònics. Experiències totes elles que quedaran per sempre latents a www.coneixmon.org, on a més podem gaudir dels corresponents àlbums de fotografies.


Des de COMSOC – Comunicació Social continuarem treballant per impulsar un turisme sostenible amb el nostre patrimoni humà i natural. Perquè creiem que una altra forma de viatjar i conèixer món són possibles. De fet aquest estiu no fem vacances i ens mantenim en antena aquesta vegada a Ràdio L'H (96.3 FM), en el programa “Món Obert d'estiu”.

La nova “Ràdio 4 – La Ràdio dels Sentits” només ha tingut un any de vida, fins al mes de juny del 2009, però ha valgut molt la pena viure'l. Contents per haver-ho fet, lamentem la decisió aliena que ha posat fi a aquest projecte innovador de ràdio pública social, i animem a les organitzacions, persones i institucions que formen part de l'ànima de Ràdio 4 a mobilitzar-se per construir plegats altres espais radiofònics d'intercanvi i coneixement cultural.


Barcelona, dilluns 29 de juny del 2009

Associació COMSOC – Comunicació Social

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo