Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

El MÓN OBERT d’ESTIU VIATJA des de les ONES de RÀDIO L’HOSPITALET

Diumenge 5 Juliol 2009


Deu destins entre els cinc continents seran els protagonistes de la nova edició.

Ha començat ja la quarta temporada del
Món Obert d‘estiu, l’únic programa de ràdio que t’ofereix l’exclusiva de conèixer món a través del turisme responsable. Aquest estiu, però, Damià Caro ha cedit la conducció de la nau a Marta Molina però serà present a tots i cada un dels nostres programes. Encetem també la secció de "Contes del Món" amb una nova viatgera literària, la Gemma Canela, que s’encarregarà d’acostar-nos a una llegenda o conte tradicional del país de destí.

Els mesos de juliol, agost i setembre tornem amb moltes ganes de viatjar des de la plataforma comunicativa que ens cedeix Ràdio L’H. Dins aquest avió radiofònic d’ús comunitari coneixerem paratges desconeguts pel turisme de masses, parlem amb persones compromeses amb el canvi social i gaudim dels somriures, aromes i temperatures que ens brindaran els deu pobles als que viatjarem.


El 2009 és el nostre quart any d’emissió i n’estem satisfets. Hem tingut temps de ballar al ritme de més de 27 països amb la direcció de Damià Caro i els propers deu programes, amb Marta Molina al timó de la nau, els viatges prendran un sentit diferent. Deu destins, deu viatges on la música del país hi tindrà un protagonisme especial i on les converses amb els nostres viatgers ens convidaran a fer aquest viatge radiofònic amb la maleta ben lleu però amb els cinc sentits ben desperts

Reserva’t, una hora a la setmana dels mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre al 96.3 FM, per descobrir els pobles de la terra, a través de la forma més equilibrada i justa que pots fer-ho, a través de les organitzacions que proposen viatges solidaris i sostenibles.

Horaris d'emissió del Món Obert d'estiu:

JULIOL: tots els dissabtes de les 11 a les 12 del matí
AGOST: tots els dijous de 22 a 23h de la nit
SETEMBRE: tornem a emetre els dissabtes, aquesta vegada de 10 a 11 del matí

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo