Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

CAMERUN, el QUART DESTÍ del MÓN OBERT d'ESTIU '09 de RÀDIO L'H

Dilluns 27 Juliol 2009A les 11h del dissabte 25 de juliol en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble camerunès. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar" i a partir d'ara els dijous a les 22h al 96.3 FM. En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Camerun i Enginyeria Sense Fronteres (ESF).

Vam enraonar amb Ana Guasch i Jordi Pascual, qui van participar en un Projecte de Coneixement de la Realitat (PCR) que els va permetre créixer com a persones i com a professionals, i amb el Miquel Carrillo, president d'Enginyeria Sense Fronteres.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Camerun.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo