Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

CAP VERD, el DESÈ DESTÍ del MÓN OBERT d'ESTIU '09 de RÀDIO L'H

Dimecres 9 Setembre 2009A les 10h del dissabte 5 de setembre en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble capverdià. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Cap Verd i Ecoviajeros.

Amb l'experiència de vida de l'Elisenda Copons i el Paulo Brito vam apropar-nos a aquesta illa africana plena de riquesa humana, natural i musical. Tenint a les mans la guia obra de l'entrevistada, la primera guia en castellà sobre Cap Verd. La proposta que ens ajuda en aquesta ocasió a controlar els nostres impactes com a viatgers és Ecoviajeros, amb la participació de Ferran Guallar, director de l'Institut Jane Godall a l'Estat espanyol i impulsor del programa Ecoviajeros.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Cap Verd.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo