Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

PRESENTACIÓ CONTES del MÓN - CONCURS de PODCAST

Dilluns 28 Setembre 2009


Des de l’Associació COMSOC – Comunicació Social ens plau presentar-vos la iniciativa “Contes del Món – Concurs de podcast” [www.contesdelmon.org], que compta amb la col·laboració de Iwith.org i SICOM – Solidaritat i Comunicació, entre d'altres entitats, i el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

La primera convocatòria de la iniciativa es dirigeix a tots els alumnes/as i centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. Pot descarregar la carta de presentació, el quadríptic/pòster que poden imprimir i repartir a cada aula, i les bases, que expliquen detalladament el desenvolupament del concurs, clicant a http://www.contesdelmon.org/mm/file/material_contes.zip.

El període de participació és entre el dilluns 19 d'octubre i el divendres 11 de desembre del 2009, ambdós inclosos.


La proposta participativa de sensibilització es diversifica en quatre accions principals (escoltar, votar, participar i celebrar) i en dues eines de dinamització cultural, una material (llibre del concurs) i l'altra immaterial (“Diada dels Contes del Món” amb membres del grup Ara va de bo i de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils). Tota la informació a www.contesdelmon.org.

Des de l'Associació COMSOC – Comunicació Social agraïm la seva atenció, els animem a participar i els facilitem els nostres emails de contacte http://www.contesdelmon.org/ca/organitzacio/contacte Si té dificultats per visualitzar la web netegi les galetes (cookies) del seu navegador.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo