Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

El 14 d'OCTUBRE, amb els CONTES del MÓN al TRADICIONÀRIUS

Dijous 8 Octubre 2009


Des de l’Associació COMSOC – Comunicació Social ens plau convidar-los per gaudir de l'acte de presentació de “Contes del Món – Concurs de podcast” amb web www.contesdelmon.org. Tindrà lloc el dimecres 14 d'octubre del 2009 a les 11h, al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia situat a la Travessia de Sant Antoni nº 68 de Barcelona.

En l'acte intervindran els membres de l'organització i de forma especial tres col·lectius de músics i conta contes amb els què col·laborem: el Jordi Roura i la Laura Pérez del grup Ara Va de Bo, l'animador Oriol Canals, i el Manel Hernández del grup Articulat, aquests dos darrers artistes formen part de l'AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils. Cadascun dels artistes compartirà cançons i contes populars per estimular la participació dels més joves. El mateix dia seran presents desenes d'alumnes d'escoles barcelonines.


Per assistir a l'acte cal enviar un email a
coordinacio@contesdelmon.org indicant Mitjà de comunicació / Nom i cognom periodista. Rebreu un correu de confirmació.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo