Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

CUBA, el CINQUÈ DESTÍ del MÓN OBERT d'ESTIU '10 de RÀDIO L'H

Dimecres 4 Agost 2010A les 23h del dimecres 28 de juliol en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, ens vam traslladar fins a Cuba de la mà de l'ACP, l'Associació Catalana per la Pau. La brigada que organitzen a aquest país de l'Amèrica Central compta amb la col·laboració de la contrapart del projecte: l'ACPA, Asociación Cubana de Producción Animal.

La Irene Morales i la Meritxell Fortuny, participants en aquesta brigada a Cuba amb l'ACP, ens van explicar la seva experiència d'aproximació a la realitat agropecuària cubana i la seva col•laboració en treballs agrícoles i ramaders. 
 
Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Cuba.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo