Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

COSTA D'IVORI, el QUART DESTÍ del MÓN OBERT d'ESTIU '10 de RÀDIO L'H

Dissabte 31 Juliol 2010A les 10h del dissabte 24 de juliol en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'H l'únic espai del turisme responsable de les ONL, ens vam traslladar a la ciutat d’Abidjan, Costa d’Ivori. L'ONG VOLS – Voluntariat solidari desenvolupa un projecte amb l'objectiu de reforçar i millorar la qualitat educativa, sociocultural, de formació professional i esportiva del centre de joves amb l’única biblioteca que funciona al barri de Koumassi, Abidjan.

La Marta Queraltó, voluntària de l'ONG VOLS, ens va parlar de la seva experiència com a monitora en un centre de lleure i de reforç escolar a Costa d'Ivori durant els mesos de juliol i agost del 2007.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Costa d'Ivori.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo