Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET amb EL PORTAL de CONEIXMÓN.ORG

Dimecres 29 Desembre 2010


El dissabte 18 de desembre a les 10'30h al programa "Món Obert" de Ràdio l'Hospitalet (96.3FM i online) vam tenir l'oportunitat de presentar el nou portal de turisme responsable: ConeixMón.org. En Damià Caro, membre de COMSOC- Comunicació Social, va conversar amb l'Elisabet Cortiles, presentadora d'aquest espai, per explicar com la webradio que va néixer l'any 2008 s'ha convertit en portal per tal d'esdevenir una referència per les ONL i per la ciutadania.  El nou espai  vol facilitar les experiències  d'aquelles entitats que entenen el viatge com a eina de transformació social.

El programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet, presentat i dirigit per Elisabet Cortiles, s'emet els dissabtes de 10 a 12h i durant la primera hora compta amb dues entrevistes relacionades amb la solidaritat i l’actualitat internacional. En aquest espai en Damià Caro va explicar que el portal pretén ser un espai que sumi complicitat entre  les diverses entitats que ofereixen propostes de turisme responsable, com ara brigades, estades i/o rutes solidàries i cursos de cooperació sobre el terreny. I és que totes elles comparteixen la voluntat de conectar amb la població local.

En Damià Caro va citar els quatre pilars fonamentals del portal: Webràdio, Comunitat, Viatja!, i el Directori d'Entitats. L'espai de ràdio recull els programes "Món Obert d'estiu" de Ràdio L'Hospitalet i "Coneix Món" de Ràdio 4 en els que ja han participat 150 viatgers. En aquest apartat del portal es poden escoltar els àudios dels programes així com veure els àlbums de fotografies dels entrevistats. Des de la "comunitat" els convidats tenen l'oportunitat de seguir compartint la seva experiència. mon obert
 
 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo