Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

NINES RUSSES de RÀDIO CIUTAT de BADALONA amb el PORTAL de CONEIXMÓN.ORG

Dijous 20 Gener 2011


El dilluns 20 de desembre a les 19h al programa
Nines Russes de Ràdio Ciutat Badalona (94.4 FM i online) en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va conversar amb Cristina Pitarque, presentadora del programa junt amb Carlotta Santos, per a presentar el Portal de ConeixMón.org. En Damià va explicar com el portal pretén ser una connexió amb les realitats socials d'uns pobles que segurament desconeixem i dels quals se'n donen imatges estereotipades als mitjans de comunicació. 

Nines russes és un magazine de Ràdio Ciutat de Badalona obert a la realitat social de la ciutat. Amb la participació de diferents entitats i organismes, el programa vol donar cabuda a tots els col·lectius que fan la ciutat més plural. La diversitat es veu reflectida en aquest espai on interactuen les persones i les idees; la cultura i l’opinió; el passat, el present i el futur de Badalona.

La Cristina i en Damià van conversar sobre el perfil de les persones que visiten el portal i/o que estan interessades en viatjar de manera responsable, un perfil variat en el qual ens trobem molta gent d'entre 20 i 35 anys. El portal ConeixMon.org pretén difondre experiències de gent que ha gaudit de viatges responsables, que ha conegut els pobles de la mà de la població autòctona, coneixent les seves lluites i resistències.

Pel que fa a les novetats del portal, en Damià ha citat els quatre pilars fonamentals: la Ràdio; la Comunitat: Viatja!, amb un sol clic podem conèixer les propostes de turisme responsables vigents; i el directori d'entitats, el qual permet saber quins objectius té cada organització, les àrees de treball, els tipus de viatge que proposen...Fins al dia d'avui, un total de 27 entitats han passat pels programes de Coneix Món (Ràdio 4) i el Món Obert d'estiu (Ràdio l'Hospitalet). Tal i com va explicar en Damià a Nines Russes, ConeixMón vol esdevenir un portal de referència que uneixi totes aquestes propostes de les diferents organitzacions.

Nines Russes

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo