Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

La CRÒNICA de la PRESENTACIÓ del PORTAL CONEIXMÓN.ORG

Dimecres 16 Març 2011


El dijous 24 de febrer a les 19h vam presentar "
ConeixMón.org - El PORTAL del TURISME RESPONSABLE" a la Casa de la Solidaritat de Barcelona, on vam debatre amb les entitats assistents: el Moviment de Brigadistes, Sodepau, i Cooperacció. En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar la conversió de la Webràdio en Portal, així com els seus objectius i espais. Després d'intercanviar opinions sobre el passat, present i futur de les ONL's vam gaudir de l'espectacle "Calma" a càrrec del mim Dudu Clown, amb qui vam compartir moments de màgia, joc i riure.


En Damià Caro va citar els quatre pilars fonamentals del Portal: Ràdio, des d'on es poden escoltar els programes "Món Obert d'estiu" de Ràdio L'Hospitalet i "Coneix Món" de Ràdio 4; la Comunitat, on els convidats d'aquests espais tenen l'oportunitat de seguir compartint la seva experiència i on les persones interessades en viatjar de manera responsable poden plantejar i/o resoldre dubtes sobre qüestions pràctiques; Viatja!, espai en el que amb un sol clic podem veure les propostes de turisme responsables vigents de les diverses ONL del portal; i el Directori d'Entitats, en Damià va citar les organitzacions que formen part del portal i va explicar com amb la fitxa de cadascuna podem conèixer el seu ideari i objectius d'una manera senzilla. Així mateix, en Damià va explicar que l'objectiu de la presentació era explicar que el projecte ja ha engegat amb il·lusió i compartir una estona amb les persones que hi estan vinculades.

Tot seguit, l'Anna Larrull de
Sodepau, l'Alícia Oliver de Cooperacció, i l'Helena Altés del Moviment de Brigadistes, van definir l'entitat respectivament, van comentar com valoren el Portal i les propostes de viatges que ofereixen a dia d'avui. Totes elles van coincidir en què www.coneixmon.org / www.conocemundo.org és una bona plataforma de difusió de les estades que proposen.

portal coneix mon dudu clown

El debat entorn del Turisme Responsable que es va generar a continuació va permetre que tothom digués la seva, també en Dudu Clown i els dos companys que van venir des de l'organització
Imagen en Acción: Belen Jordana i José Sánchez que van fer un reportatge gràfic de l'acte. Com a aspecte positiu, es va destacar que cada vegada coneixem més persones que s'interessen per viatjar de manera responsable.

Dudu va oferir una mostra del seu espectacle de clown gestual "Calma". Tal i com va explicar l'artista a la presentació, ha actuat Nicaragua amb Pallassos Sense Fronteres i Pallasos en Rebeldía, i té previst viatjar a Palestina en els propers mesos. Sense paraules va provocar riures i complicitat entre els assistents i va fer participar al públic en la construcció d'una figura que tindria un símil amb el concepte de solidaritat, i és que si tots "anem a una" el camí serà més encoratjador.

Per a finalitzar l'acte, vam compartir un berenar sopar gràcies al suport del Moviment de Brigadistes, entitat que forma part de la Casa de la Solidaritat.

Clica aquí per veure l'àlbum de fotografies de la presentació del Portal!


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo