Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

El "MÓN OBERT" de RÀDIO L'HOSPITALET amb EL PROGRAMA "CONEIX MÓN" DEDICAT al TURISME RESPONSABLE

Diumenge 26 Juny 2011

El dissabte 25 de juny a les 11h al programa "Món Obert" de Ràdio l'Hospitalet (96.3FM i online) vam tenir l'oportunitat de presentar el programa Coneix Món dedicat al Turisme Responsable que comença a emetre's el 2 de juliol a les 11h. En Damià Caro, membre de COMSOC- Comunicació Social, va conversar amb l'Elisabet Cortiles, presentadora d'aquest espai, per explicar que mentre la cooperació i la solidaritat tindran un espai amb la continuïtat del "Món Obert" de temporada, el Turisme Responsable de les ONLs també tindrà el seu lloc amb el programa radiòfonic Coneix Món, el llegat del Món obert d’estiu que s’ha dut a terme durant 5 temporades.  I és que “en temps de crisi treballem més per estar en pau”, va citar en Damià Caro.


El "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet, presentat i dirigit per Elisabet Cortiles, s'emet els dissabtes de 10 a 12h i durant la primera hora compta amb dues entrevistes relacionades amb la solidaritat i l’actualitat internacional. En aquest programa, que aquest estiu es podrà escoltar els dilluns a les 21h a partir de la setmana del 18 de juliol, en Damià va assenyalar que en Pau Duran presentarà el Coneix Món, un espai que segueix l’esquema de les darreres 5 temporades. Cada programa estarà dedicat a un país diferent de la mà d’una ONL diferent que al mateix temps ens portarà dos viatgers compromesos que ens recuperaran la seva experiència viscuda i que ens permetrà doncs, viure-la a nosaltres. La Laia Sans s’encarregarà de la producció i la Sara Pardo ens portarà el viatge de forma musical pels diferents països que anirem visitant i també convidarà a realitzar viatges literaris a través dels contes.

“Hi ha moltes organitzacions arreu de Catalunya, de l’Estat i a nivell europeu  que realitzen projectes de cooperació i en el període de vacances s’aprofiten aquests enllaços de cooperació per conèixer organitzacions camperoles, comunitats que s’organitzen en el seu dia a dia...És en aquest període que tenim el temps i l’energia per poder conèixer-los i portar-ho a casa nostra per seguir teixint entre tots aquests valors solidaris i humanistes que calen”, va apuntar en Damià.


Elisabet Cortiles i Damià Caro
 
El Coneix Món, dedicat al Turisme Responsable, s’emetrà els dissabtes a les 11h i a partir de la setmana del 18 de juliol els dijous a les 21h fins el mes de setembre, i tindrà una hora de durada. En Damià Caro va explicar a l’entrevista que el concepte de Turisme Responsable equival al de Comerç Just, ja que ambdós comparteixen els criteris de sostenibilitat i el respecte dels drets econòmics, socials, mediambientals i culturals.
 
 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo