Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

AQUEST ESTIU, EMPREN el VOL amb el CONEIX MÓN de RÀDIO L'HOSPITALET!

Dimarts 19 Juliol 2011


Aquest estiu "Coneix Món" a Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) tots els dijous a les 21h de juliol, agost i la primera quinzena de setembre. Una proposta radiofònica que us convida a realitzar viatges sostenibles, trajectes plens de vida, que us aproparan les realitats socials dels pobles de la Terra de la mà de la població local. Un espai radiofònic impulsat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social que compta amb la complicitat de les entitats sense ànim de lucre que proposen viatges amb denominacions diferents (brigades, camps de treball, estades solidàries) però que tenen un gran denominador comú: entendre el viatge com una eina de transformació social. Un espai radiofònic que forma part del "Portal del Turisme responsable" i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Després de 5 anys del programa "Món Obert d'estiu", l'únic espai radiofònic dedicat en exclusiva al turisme responsable de les Organitzacions No Lucratives (ONL), passa a denominar-se com la web, "Coneix Món".

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquest estiu convertiran la plataforma comunicativa que els cedeix Ràdio L’Hospitalet en un avió radiofònic d’ús comunitari. En els darrers cinc estius han viatjat amb les propostes de gairebé 30 organitzacions no lucratives (ONL), i en la sisena temporada comptarà amb un nou equip:
conduït per Pau Duran, amb la producció de Laia Sans i la col·laboració musical i literària de Sara Pardo. Amb un somriure als llavis i amb els cinc sentits ben desperts, us conviden a emprendre el vol en el Coneix Món de Ràdio L'H.

equip radio coneixmon portada coneixmon
Equip del programa: la Laia, el Pau i la Sara Portada del portal www.coneixmon.org

En el caminar han conegut cooperatives de treball a l'Índia, moviments socials com el Moviment Sense Terra del Brasil, comunitats rurals al Senegal o illes sostenibles com l'illa de Samso a Dinamarca. Com que els queda encara molt per aprendre i passió per a fer-ho, continuaran la caminada al 96.3 de la FM per apropar-nos a la realitat del món a través d'una mirada estricte, estrictament humana.

Si no podeu escoltar en directe el programa, a les 21h dels dijous, ho podeu fer posteriorment a la web recuperant l'àudio i completant el viatge amb l'àlbum de fotografies del país i l'entitat protagonista.

Escolta el "Coneix Món" de Ràdio L'Hospitalet!
 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo