Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

MARROC, el SETÈ DESTÍ del CONEIX MÓN '11 de RÀDIO L'H

Dimarts 16 Agost 2011

L'11 d'agost en el Coneix Món de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, vam transportar-nos cap al sempre sorprenent i exòtic Marroc. Els altres destins de la temporada els podràs trobar a "Escoltar" . En aquest cas els protagonistes del viatge radiofònic són Marroc i el Servei Civil Internacional.

Vam conversar amb en Xavi Siles, que va participar en un camp de treball que consistia en fer tasques de manteniment així com pintar una escola. La Dasha Prokahina ens va presentar el Servei Civil Internacional i els va explicar les propostes que l'entitat ofereix.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Marroc.Laia Sans i Ballart
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo