Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

FRANÇA, el VUITÈ destí del CONEIX MÓN '11 de RÀDIO L'H

Dimarts 23 Agost 2011

La setmana del 15 d'agost en el “Coneix Món” de Ràdio L'H, l'espai del turisme responsable de les ONL, vam apropar-nos al poble francès. Els destins de la temporada han estat fins ara Dominicana, Índia, Palestina, Espanya, Moçambic, Colòmbia i Marroc. En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són França i Nexes.

Vam conversar amb la Sima Kaur i l'Oussama Boudal que van participar a un intercanvi intercultural a França amb la música, i concretament el Hip-Hop, com a teló de fons. La Marinne Chabert de Nexes ens va presentar el projecte i l'entitat.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a França.Més sobre...: França , turisme solidari , nexes
Laia Sans i Ballart
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo