Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

EL SALVADOR, el DESÈ destí del CONEIX MÓN '11 de RÀDIO L'H

Dilluns 5 Setembre 2011

Durant la setmana del 29 d'agost al "Coneix món" de Ràdio L'H, l'únic espai de del turisme responsable de les ONL, vam apropar-nos al poble salvadoreny. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són El Salvador i l'Associació d'Agermanament Igualada – Nueva Esperanza.

Vam conversar amb la Laura Vallès i l'Iria Vives que van participar en unes estades solidàries on hi van conèixer la realitat de la comunitat i la història de superació col·lectiva de Nueva Esperanza.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a El Salvador.Laia Sans i Ballart
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo