Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

ARRIBA l'EXPOSICÓ FOTOGRÀFICA "CÀMERES DEL MON"

Diumenge 23 Octubre 2011


Nexes
i Dunia la Vie inauguren l’exposició fotogràfica: "Càmeres del món: un dia de la meva vida. La mirada dels joves de Burkina Faso a través de les seves històries visuals" al Mercat de la Barceloneta el 23 de setembre a les 18.30h.  "Càmeres del Món" és un projecte promogut per aquestes dues associacions juntament amb l’empresa Fotoprix, que ofereix a un grup de joves d’un barri de Burkina Faso (Àfrica) l’oportunitat de participar en un procés d'empoderament personal i de creació d’històries visuals amb les quals puguin donar veu a la seva realitat al món.
 

Després d’una acció durant el nadal de 2010 de recollida i reutilització de càmeres digitals usades a les botigues que Fotoprix gestiona a Espanya, s’ha realitzat durant el febrer 2011 un curs de fotografia social per a un grup de 30 joves del districte XIX de Ouagadougou i del proper poble de Ténado.
La narració fotogràfica realitzada pels joves de Burkina s’ha transformat ara en una exposició, els temes de la qual han estat escollits per ells mateixos: l’aigua, el menjar, la perruqueria, el medi ambient, el treball. Aquesta exposició és una finestra perquè aquests joves fotògrafs puguin explicar al món, amb imatges i paraules, les seves vides i la seva visió sobre la seva realitat.

 


Nexes és una entitat que treballa a la comunitat local i a altres països del món per afavorir l’aprenentatge intercultural, la participació activa i una transformació social que veu en la diversitat un recurs enriquidor. L'objectiu principal és el de promoure el diàleg i l’intercanvi entre les cultures, treballar a favor de la pau, la cooperació transnacional, la inclusió social i la participació activa dels joves en la construcció de la nostra societat. Si vols consultar els seus àmbits de treball i les estades que organitzen pots consultar la fitxa de Nexes.

L’exposició es podrà visitar al Mercat de la Barceloneta des del 23 de setembre fins al 7 d’octubre. Per a més informació sobre el projecte clica aquí. 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo