Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

JOVES de 10 INSTITUTS de CATALUNYA CONEIXEN MÓN a TRAVÉS de la RÀDIO, el TURISME RESPONSABLE i les ONL

Divendres 9 Desembre 2011


D’Amèrica a l’Àsia, passant per l’Àfrica i Europa, desenes de joves de 10 instituts de la província de Barcelona, que participen en la iniciativa “L’institut viatja!” del portal www.coneixmon.org patrocinada per la Diputació de Barcelona, estan a punt d'enregistrar els programes de ràdio que els permetrà apropar-se a una forma sostenible de viatjar, de la mà de la població autòctona i d'una Organització No Lucrativa (ONL). A través d’una proposta pedagògica impulsada per l'Associació COMSOC - Comunicació Social, que utilitza la ràdio com una eina estimulant que facilita la sensibilització i que proposa treballar al voltant del turisme responsable com una via de coneixement significatiu dels pobles de la Terra, instituts, viatgers i entitats estan a punt d'enlairar el vol!


Així, els i les joves de Secundària i Batxillerat de diversos centres educatius de la província de Barcelona han treballat durant el primer trimestre del curs 2011/12 al voltant d'un país, una entitat i una forma de viatjar transformadora. A continuació compartim una llista amb els instituts, els països als quals s'aproparan a través del programa de ràdio, i les entitats que els acompanyaran en aquest viatge humà.

Institut Guillem de Berguedà de Berga: Equador amb Sodepaz

Institut Pineda de Mar de Pineda de Mar: Equador amb Setem

Institut Milà i Fontanals de Barcelona: Palestina amb l'Associació Catalana per la Pau

Institut Lluís Companys de Tordera: Japó amb Cocat

Institut La Plana de Vic: Índia amb Setem

Institut Montbui de Santa Margarida de Montbui: Marroc amb Sodepau

Institut El Cairat d'Esparreguera: Camerún amb Agermanament Sense Fronteres

Institut Montserrat de Barcelona: Etiòpia amb Ecoviajeros

Institut Jaume Balmes de Barcelona: Balcans amb Kvlar Fotoperiodistes

Institut XXV Olimpíada de Barcelona: Turquia amb Sodepau


brasil mst

Imatge d'una estada al Brasil amb l'MST
En aquest viatge radiofònic els acompanyaran diverses organitzacions sense ànim de lucre que entenen el viatge com una eina de transformació social i que s’han ofert a acompanyar-los a conèixer aquests països generant uns impactes positius. Aquestes organitzacions les trobareu al "Directori d'entitats" i en concret són: l’Associació Catalana per la Pau (ACP), Sodepaz, Ecoviajeros, Agermanament Sense Fronteres, Kvlar Fotoperiodistes, Sodepau, SETEM - Catalunya, i COCAT - Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball de Catalunya.

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social enregistrarem els programes de ràdio durant el mesos de desembre i gener gràcies a la col·laboració de COMRàdio i del Consorci d'Educació de Barcelona.

 


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo