Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

Des de CANALSOLIDARI ens fan VARIES PROPOSTES per fer TURISME RESPONSABLE aquestes FESTES

Divendres 9 Desembre 2011


Vols viatjar durant aquestes festes? Des del CanalSolidari ens fan un recull de propostes de turisme responsable que impulsen diverses orgnitzacions no lucratives de casa nostra. Hi ha opcions per tot: estades, viatges, voluntariat... i a molts països diferents.


La Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara et convida a que entris a l’any nou d’una maneraolt especial. Amanecer 2012 et dóna la possibilitat de gaudir del Nadal en un ambient diferent: els campaments de Tindouf, al costat de la població refugiada sahrauí.
Quan? Del 28 al 2 de gener.

Jarit organitza viatges de turisme responsable al Marroc, Senegal i Algèria. Contacta amb l’organització per tenir més informació.
Quan? Del 27 de desembre al 7 de gener.

Des d’AIPC Pandora organitzen Viatges Solidaris de Turisme Responsable per Nadal, i s’emmarquen dins una temàtica concreta que és la que es pretén conèixer. Aquest any pots conèixer les cooperatives de dones al Marroc o la vida i cultura de les persones refugiades a Cisjordània (Palestina).
Quan? Del 30 de desembre al 8 de gener.
 


Imatge de Gord McKenna
En col·laboració amb SETEM, l’agència de viatges Tarannà Turisme Responsable al llarg de l’any ofereix un programa de diferents Rutes Solidàries a països d‘Àfrica, Àsia, Amèrica Llatina i Europa amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat social de diferents destinacions i visitar les principals organitzacions locals que treballen pel desenvolupament, els drets humans i la justícia social. I en concret, aquest cap d’any pots viatjar al Senegal o a Egipte.
Quan? Del 27 de desembre a determinar.

 

Ethnic et proposa fer una ruta solidària a Gàmbia i descobrir un país africà amb un gran valor cultural i mediambiental. Les activitats es basen en l’economia local i en la conservació mediambiental; mitjançant aquestes rutes es dóna suport a petits projectes de gent local i al mateix temps es gaudeix d’un turisme responsable que permet estar en contacte amb la cultura autòctona del país.
Quan? Del 27 de desembre al 4 de gener

CERAI prepar.a una estada solidària al Marroc, on podràs participar de diverses activitats, que t’introduiran en la cultura local i et permetran conèixer la seva gent, abordant diferents realitats i lluny dels tours organitzats i els paquets en complexos hotelers.
Quan? Del 27 de Desembre de 2011 al 3 gener 2012

L’associació Terra, Aigua i Sol organitza un viatge solidari al Perú, amb una durada de 17 dies i visitant els projectes educatius de l’associació Giordano Liva a Cusco.
Quan? Del 26 de desembre al 10 de gener.

Les contraparts de la Xarxa d’Enllaç amb Palestina (XEP) han organitzat camps de voluntariat per a finals de desembre a Palestina (Cisjordània). Pots triar entre dos opcions, participar en un camp de treball a Nablus on realitzaràs activitats diverses vinculades al treball comunitari, cultura i arts, educació, esport, etc.; o bé formar part d’un seminari de formació política a Bethlehem. Si estàs interessada, pots contactar amb l’organització a través del correu electrònic xarxa(a)palestina.cat abans del divendres 09/12/2011.
Quan? Entre el 26 de desembre i el 5 de gener.

I en el cercador de camps de Servei Civil Internacional de Catalunya trobaràs desenes d’oportunitats de voluntariat internacional per a aquest Nadal. Algunes propostes són molt interessants, per exemple, pots: passar el Nadal i el Cap d’Any treballant temàtiques de Pau a Reykjavik, o fer un voluntariat a Irlanda donant un cop de mà i aprenent amb l’Associació Irlandesa de persones minusvàlides. També pots viatjar a Sierra Leone per participar en els treballs de construcció d’una casa rural i una casa de camp i col·laborar amb l’escola de la Comunitat VWASL. I molt més, busca, busca!

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo