Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

SETEM obre el procés d'inscripció per a participar en els CAMPS de SOLIDARITAT!

Dilluns 30 Gener 2012


L'estiu no està tan lluny i SETEM ja engega els motors per a preparar els camps de solidaritat a països d'Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica, de la mà d'organitzacions locals que treballen en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans. Així, l'entitat pretén que els viatgers coneguin de primera mà la realitat dels països del Sud convivint amb la població local i endinsant-se en la seva cultura participant en tallers i en activitats de la vida quotidiana.

 
 

El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té com a objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l’activisme a Catalunya a favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. Els camps de solidaritat van més enllà de l'estada en el país en qüestió, l’experiència implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases: preparació i formació, viatge i estada en un país del Sud, i difusió i acció al Nord.

SETEM Catalunya és una ONG de solidaritat internacional, independent i participativa. Juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitza la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denuncia les causes i promou transformacions personals i col•lectives per un món més just i solidari. Volen contribuir a crear una cultura de la solidaritat amb els sectors empobrits i exclosos, respectuosa de la dignitat i de la identitat dels pobles del Sud.

El període d’inscripcions per participar als Camps de Solidaritat 2012 és de l’11 de gener al 29 de febrer de 2012. Les places són limitades. Per a participar has de tenir 21 anys o fer-los durant el 2012 i cal que participis en les jornades formatives prèvies al viatge.

Més sobre...: setem , camp , solidaritat , turisme , solidari , estiu
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo