Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

L’ASSOCIACIÓ CATALANA PER LA PAU PRESENTA A BARCELONA L’ESTIU DE SOLIDARITAT 2012. CÀMERA EN MÀ.

Dilluns 5 Març 2012


El proper dissabte 17 de març a les 11h, l’Associació Catalana per la Pau organitza una xerrada informativa al local d’aquesta ONGD a Barcelona (c/Aribau, 137, entresòl 1ª), en la qual presentarà l’Estiu de solidaritat 2012. Càmera en mà. A través d’aquesta iniciativa, es pretén formar i sensibilitzar sobre els problemes que afecten els pobles del Sud i fer més propera l’experiència de les organitzacions socials locals que treballen pel canvi social.

Les activitats de l’Estiu de Solidaritat inclouen tres fases: formació prèvia, estada a terreny i valoració. Durant l’estada, el treball de les persones participants es centrarà, d’una banda, en el coneixement de la realitat de la zona mitjançant entrevistes i trobades amb la gent que desenvolupa els projectes que s’estiguin executant, i, d’altra banda, en l’enregistrament de material audiovisual per poder difondre a Catalunya el treball realitzat.

Enguany les activitats d’aquests brigades es desenvoluparan a Colòmbia, Cuba, Guatemala, Nicaragua i Palestina.


L’Associació Catalana per la Pau (ACP) és una Organització No Governamental pel Desenvolupament, laica, democràtica, internacionalista, plural i progressista, que es construeix sobre la dedicació voluntària de les persones que la conformen i que pretén contribuir, des de la solidaritat i a través de la cooperació internacional al desenvolupament, a la creació d'un nou model de relacions socioeconòmiques a escala global que garanteixi condicions de vida dignes per a totes les persones que habiten el planeta.

Podeu trobar més informació al web de l'entitat:  www.acpau.org


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo