Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

LINSTITUT MONTBUI CONEIX MARROC i SODEPAU amb un PROGRAMA de RÀDIO

Dimecres 7 Març 2012


Els alumnes de l’aula d’acollida de l’institut Montbui de Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia, van fer un viatge radiofònic al Marroc el passat 13 de desembre. Ho van fer acompanyats de Sodepau, una entitat no lucrativa que organitza viatges al país en què els viatgers poden apropar-se a la població de les zones rurals i conèixer de més aprop els projectes que Sodepau hi desenvolupa.


En el programa de ràdio els van acompanyar l’Anna Larrull, membre de l’entitat i coordinadora dels viatges, que explicava el sentit d’aquesta activitat: “Vam pensar que era una bona manera d’acostar-se i fer turisme visitant els pobles on hem fet projectes i la gent té ganes d’acollir-nos i coneixe’ns. Pensem que així també els coneixerem i tindrem una idea més clara de la seva realitat.”
En el viatge radiofònic també els va acompanyar el Miquel Llivina que fa uns anys va viatjar al Marroc amb Sodepau i explicava la seva experiència: “Per exemple, a Marrakesh, que és una ciutat molt maca que a mi m’agrada molt, vam conèixer una cooperativa de dones que fan roba, que fan moda i desfilades… I és clar, això és un contrast amb el senyor que va per la carretera amb el ruc amb una sàrria plena d’olives.”

Escolta'l!!

També pots veure les imatges de l'enregistrament

aquí!
 Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo